Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
29. listopadu 2016 18:35
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Rytmus a P.A.T. tvrdí, že „stokára nemóžeš doj*bať“ a mají i argumenty a propracovaný vizuál

HUDBA
Uložit Uložené

Krstný otec je venku a většina předobjednávek už našla své majitele, a tak přišel čas na druhý vizuál k albu.

Přesně tak, jak jsme slibovali při vydání zatím posledního singlu z alba s názvem Je nám úplne jedno, v průběhu včerejšího a dnešního dne byly rozeslány všechny předobjednávky a většina z vás by již měla mít Krstného otca doma. Zatímco ho zahřeješ v přehrávači, ještě spatří světlo světa nějaký ten vizuál a jako důkaz tu máme jeden i dnes. Ještě během léta nám Rytmus představil první ukázku Pozor a s ní i více než dobře zpracovaný videoklip, o jehož tvorbu se postarala velmi šikovná polská crew 9LITER Filmy. Právě tato banda s vynikající technikou, citem pro výběr lokalit i efektů má na svědomí ještě loňský krátký film Eternal a také právě dnešní novinku.

Ta nese název Stokára nemóžeš doj*bať a na albu ji najdeš pod číslem 23. Kromě samotného pana Paťa na ní hostuje i Pouličný autor tónov, kterého už určitě dobře znáš. V tomto tématu jsou oba jednoduše doma, a tak není pochyb o tom, že bylo zvoleno velmi správně, což dokazuje i samotný výsledek. Zmíněný vizuál výtečně dotváří samotnou atmosféru a ty si nyní můžeš vychutnat výsledek. Ještě předtím však zmíním, že už v prosinci se můžeš těšit na křest v Praze. Lístky se velmi rychle prodávají, a tak si doporučujeme pospíšit s jejich zakoupením. Teď už ale opravdu samotná skladba.

Rytmus a P.A.T. tvrdí, že „stokára nemóžeš doj*bať“ a mají i argumenty a propracovaný vizuál
Domů
Sdílet
Diskuse