Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
30. listopadu 2016 20:35
Čas čtení 0:00
johnnybravo

Muž v New Yorku ukradl vědro plné zlata v hodnotě přes 40 milionů korun. Za bílého dne využil chvíle, kdy si strážník odskočil

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Přímo z auta bezpečnostní služby.

Ještě na konci září se přímo na rušné ulici v americkém New Yorku odehrála krádež, při níž si prohnaný zloděj odnesl jen jedno jediné vědro. Newyorská policie si dokonce myslí, že zloděj ani netušil, co se ve vědru nacházelo, ale určitě to po čase pochopil. Vážilo téměř 40 kilogramů a odnesl si ho z nákladní části bezpečnostního vozu vyzvedávajícího mimo jiné i vědra plná zlatých šupin z několika míst. Strážník odpovědný za bezproblémový transport si v inkriminovaném momentě měl na chvíli odskočit do kabiny pro mobil, čehož chlapík využil a s vědrem rychle zmizel. Teprve nyní zveřejněné záběry z bezpečnostních kamer ho pak zachytily, jak se s těžkým nákladem prošel a nakonec nastoupil do bílé dodávky. Mimochodem, vědro obsahovalo zmíněných 40 kilogramů zlatých šupin v celkové hodnotě asi 1,6 milionu dolarů, takže v přepočtu přes 40 milionů korun.

Domů
Sdílet
Diskuse