Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. prosince 2016 10:17
Čas čtení 0:00
johnnybravo

Bruno Mars a James Corden si v novém Carpool Karaoke vyměnili pár tipů o randění. Energický zpěvák se na scénu vrátil ve velkém stylu

HUDBA
Uložit Uložené

Nové album, nové skladby, ale pořád stejně sympatický Bruno.

Moderátor James Corden se stal již notoricky známým svým konceptem Carpool Karaoke, ve kterém si do auta zavolá známé osobnosti, povozí je po městě, vyzpovídá a během celé cesty si spolu střihnou i několik populárních písní daných interpretů. Nejnovějším přírůstkem do Jamesovy enklávy celebrit se stal Bruno Mars. Sympatický zpěvák se opět vyšvihl před světla reflektorů svým novým albem 24K Magic a zdá se, že Bruno o úspěchy nouzi nemá. V posledních dnech se neustále objevoval v médiích a Jamesovo karaoke bylo pouze jakousi třešničkou na dortu. Moderátor zpěváka samozřejmě vyzpovídal ohledně jeho kariéry, ale nezapomněl ani na osobní život, a tak jsme se mohli dozvědět i pár šikovných triků, které by prý měly zabrat na každou ženu. Bruno se během celé jízdy jevil jako neuvěřitelně energický a plný životního elánu, což pravděpodobně způsobil jeho návrat na scénu a vystoupení například na módní přehlídce Victoria's Secret nebo ve finále známé show The Voice.

Domů
Sdílet
Diskuse