Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. prosince 2016 14:17
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Samey chce novým albem prosadit slovenštinu v zahraničí a tvrdí, že mezi ním a Kanye Westem není žádný rozdíl

HUDBA
Uložit Uložené

Na zvuku nového alba by se měl podílet Vlado Meller – osoba pracující na nosičích Kanyeho Westa nebo Franka Oceana.

Po vydání alba Vlna, které spatřilo světlo světa skoro přesně před dvěma lety, jsme o Haha Crew jako takové slyšeli jen velmi málo. Košická formace pohromadě odehrála pár koncertů a členové se spíše věnovali individuálním aktivitám. Dalyb se stihl stát jedním z nejlepších DJů a producentů v našich končinách, Zayo vydal pár singlů a oznámil, že bychom se mohli dočkat alba, avšak pomálo informací jsme registrovali od Sameye, který však podle těch aktuálních chystá vydání svého debutového sóla. V posledním období se na jeho sociálních sítích objevovaly zajímavé výpovědi, které včera završil delším vyjádřením.

Společně s Lousy Auberem nafotili editorial s cílem zachytit atmosféru luxusu z období socialismu, který se objevil na stránce shattle.sk, kde zároveň Samey využil prostor a přidal i pár vět k tomu, co chystá. Obecně však můžeme konstatovat, že padla opravdu velmi silná slova, protože přirovnat sebe sama k interpretovi takové kapacity, jakou je Kanye West, chce opravdu dostatek odvahy a jsme tedy zvědaví, zda i samotný hudební výsledek bude srovnatelný. Za zmínku stojí i níže zmíněný Vladimír Meller, se kterým jsme již mimochodem dělali rozhovor a přečíst si ho můžeš zde. Člověk jeho kvalit si pod ruce nevezme jen tak leccos, a tak už by jen jeho jméno na bookletu alba znamenalo velmi mnoho. Nepředbíhejme však a nechme se překvapit. No a teď už kompletní vyjádření od Sameye: 

Samey chce novým albem prosadit slovenštinu v zahraničí a tvrdí, že mezi ním a Kanye Westem není žádný rozdíl
Domů
Sdílet
Diskuse