Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
6. ledna 2017 21:01
Čas čtení 0:00
Tibor P.

Neholí se, nepoužívá deodorant a podprsenku bys u ní hledal jen marně. Sympatická mladá blogerka miluje minimalismus

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Alyce z Havaje se se svým netradičním způsobem života ráda prezentuje na internetu.

Raw Alignment je v současnosti poměrně úspěšným blogem. Patří Alyse Brautigam, která se se svým životem pravidelně svěřuje čtenářům. na internetu, protože dnes je období, kdy si blog zakládá téměř kdokoliv a v takové početné konkurenci je třeba se nějakým způsobem odlišit. A mladé Alyce se to daří díky tomu, jakým způsobem přistupuje ke své osobní hygieně. Protože vyznává zdravý a minimalistický způsob života, v tomto duchu se stala před dvěma lety vegetariánkou, na což před rokem navázala tím, že se přestala depilovat a používat deodoranty.

Podle jejích vlastních slov, při dvouletém intenzivním cvičení se sice obvykle ve velké míře zpotí, ale zápach jejího potu je údajně mnohem slabší než v době, kdy ještě vegetariánkou nebyla. Její videa, na nichž všechny tyto kroky vysvětluje, se setkala s poměrně velkým zájmem. Pro kluky, které okouzlila krása Alyse i navzdory faktu, že v jejím podpaží by zřejmě dlouhou dobu strávit nechtěli, víme navíc i to, že pod jejím svrškem byste podprsenku hledali marně. Její nenošení totiž také patří k životní filozofii, kterou vyznává.

Domů
Sdílet
Diskuse