Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. ledna 2017 15:40
Čas čtení 0:00
johnnybravo

Turisté na Floridě nechtěli věřit vlastním očím, když se pár metrů od nich procházel obrovský krokodýl. Připomínal jim prehistorického dinosaura

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Jakoby ses díval na dinosaura procházejícího se po Zemi.

Obyvatelé amerického státu Florida se během života s velkou pravděpodobností setkají s krokodýly či aligátory, kteří mají rádi právě místní bažiny a bahenní oblasti, ale pro obyčejného turistu to může být zážitek na celý život. V přírodní rezervaci Circle B Bar Reserve se skupina turistů procházela s cílem pokochat se faunou a flórou, kterou toto místo obsahuje, jenže ani v nejkrásnějším snu nečekali, že se jim v celé své kráse představí i majestátní aligátor. Jeho délka se odhaduje na přibližně 3,6 metru a i když zatím nepřekonal floridský rekord, který drží aligátor dlouhý 4,3 metru, ve volné přírodě by ses s tímto chlapíkem asi nechtěl setkat. Turistům se klidně kráčejícího aligátora podařilo zachytit i na videu a všichni se shodli, že se jim před očima vynořily obrázky dinosaurů z dokumentárních filmů, kde by se tento aligátor určitě neztratil.

Domů
Sdílet
Diskuse