Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. února 2017 15:04
Čas čtení 0:00
johnnybravo

Smutný děda, kterému umřel kamarád, hledal na internetu parťáka na rybaření. Získal rybářský výlet, kopu nových přátel a nečekanou slávu

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Dlouholetý vdovec ztratil i posledního kamaráda, a tak se se žádostí o pomoc obrátil na internet.

Aktivita starších lidí na internetu a sociálních sítích dokáže být někdy tak nevinná a upřímná, že lidi doslova rozpláče. Milý 75letý Ray Johnstone z Austrálie se rozhodl využít internet poté, co mu zemřel jeho rybářský parťák a on ztratil člověka, se kterým trávil hromadu svého volného času. Ray je již dlouhá léta vdovcem, takže se nemá vedle koho každé ráno probouzet a odmalička miluje rybaření, což mu zůstalo až dosud. V inzerátu na portálu Gumtree nezapomněl Ray připojit svou selfie a rozepsal se o tom, že by rád poznal člověka v podobné pozici, který také miluje rybaření. Australan byl ochoten rozdělit všechny náklady spojené s rybářskými výpravami a dokonce chtěl zaplatit všechny poplatky za provoz lodi, kdyby se ozval člověk vlastnící nějaké to plavidlo. Jeho inzerát se v průběhu několika dnů stal obrovským hitem internetu, když ho přímo na portálu Gumtree zhlédly desetitisíce lidí a jak sám řekl, mobil mu od jeho zveřejnění neustále vyzvání.

Smutný děda, kterému umřel kamarád, hledal na internetu parťáka na rybaření. Získal rybářský výlet, kopu nových přátel a nečekanou slávu
Zdroj: Gumtree

Našlo se již mnoho zájemců, kteří by s Rayem rádi strávili rybářský výlet, jenže chlapík jménem Mati Batsinilas z australského Brisbane, čili člověk ze stejné země, už našemu seniorovi nabídl rovnou speciální výlet plný nejneobyčejnějších rybářských zážitků. Matiho dojal Rayův inzerát, a tak se nyní s důchodcem dohaduje o tom, jak by si to celé představoval, protože Mati by rád za vše zaplatil a dopřál Rayovi zážitek, o jakém vlastně ani nesnil. Kromě tohoto parádního výletu však Ray určitě nebude mít nouzi o nové parťáky na rybaření, takže internet zase dokázal, že když se spojí síly tisíců jeho uživatelů, dobro se skutečně znásobí.

 

Domů
Sdílet
Diskuse