Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. února 2017 v 15:32
Čas čtení 0:00
johnnybravo

Beyoncé v průběhu několika hodin překonala na Instagramu Selenu Gomez. Díky těhotenství se pyšní příspěvkem s nejvyšším počtem lajků v historii

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Ať žije nová královna.

Jedna z největších pěveckých hvězd Beyoncé včera celému světu oznámila, že se její rodina rozroste o další dva potomky a při její popularitě se dalo čekat, že toto sdělení položí internet na kolena. Zpěvačka zveřejnila zprávu o těhotenství na svém Instagramu a okamžitou aktivitu by jí mohla závidět i současná královna této sociální sítě Selena Gomez, protože Beyoncé v průběhu sedmi hodin překonala její rekord v nejvyšším počtu lajků na jediném příspěvku.

 

 


Zpráva o dvojčatech její fanoušky potěšila natolik, že fotografie se 7,6 miliony lajků atakuje výšiny, jaké jsme ještě na Instagramu nikdy neviděli. Selenina fotografie v rámci reklamní kampaně společnosti Coca Cola dosáhla 6,3 milionu lajků, takže už nyní za Beyoncé výrazně zaostává, jenže mladší zpěvačka nemusí zoufat, protože stále vede v celkovém počtu fanoušků. Je nám jasné, že to tyto dvě ženy určitě moc nevnímají a nezáleží jim na tom, kdo drží jednotlivé rekordy na Instagramu, ale Beyoncé určitě potěšilo to, kolik lidí je šťastných i za ni.

when your lyrics are on the bottle #ad

Fotka zveřejněná uživatelem Selena Gomez (@selenagomez),


Domů
Sdílet
Diskuse