Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. února 2017 11:24
Čas čtení 0:00
johnnybravo

Ryba zamrzla při pokusu o sežrání druhé ryby a vzniklo z toho nečekané ledové umělecké dílo. Lidé si nejprve mysleli, že je to fotomontáž

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Štika si chtěla pochutnat na příliš velkém soustu.

Evropou se v posledních týdnech proháněly výrazné mrazivé teploty dosahující až -40 stupňů Celsia a doplatila na to například liška z Německa, která se stala hitem internetu poté, co ji našli zamrzlou v řece. Je nám jasné, že zvířata z času na čas v zimě zamrznou, ale po lišce tu máme další bizarní situaci, tentokrát však z daleké Indiany. Dva bratři Alex a Anton Babichovci se vybrali na rekreační rybaření na zamrzlém jezeře Wawasee Lake, když najednou narazili na zvláštní úkaz. Na hladině spatřili trčící tělo ryby a rychle zjistili, že našli něco výjimečného. Ryba totiž netrčela jen z ledu samotného, ale přímo z tlamy mohutné štiky, jejíž chamtivost však také skončila smrtí. Lidé už začali polemizovat o tom, že rybu chytil nějaký rybář, nechal ji pak na hladině, kde již byla tenká vrstva ledu a štika se na ní buď zadusila, nebo se jen zasekla ve vrstvě ledu a nezvládala se více pohnout.

Domů
Sdílet
Diskuse