Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. února 2017 10:46
Čas čtení 0:00
johnnybravo

Pokud nevíš, jak potěšit svou přítelkyni, co tak marihuanová kytice? Kalifornská společnost ti do ní přidá i květiny a eukalyptus

ZAJÍMAVOSTI MARIHUANA
Uložit Uložené

Neobvyklá kytice plná marihuany.

Kdybychom ti řekli, že své přítelkyni můžeš donést kytici, kterou pak společně vykouříte, asi by ses na nás jen zmateně díval. Kytice plná květin přece dokáže potěšit snad každou ženu, protože jednoduchý a přitom překvapivý dárek ukazuje, jak moc na ni partner myslí, jenže jedna kalifornská společnost posunula tvorbu kytic ještě o úroveň výše. Společnost Lowell Herb Company vyzkoušela, zda by lidé měli zájem o kytici plnou marihuany, květů a eukalyptu a reakce byla více než příznivá.

Cena za jednu kytici byla určena na 400 dolarů, což je sice mnohem víc, než bys zaplatil za pár květů z květinářství, ale přibalí ti ke kytici v běžném květinářství rovnou 28 gramů marihuany? Odrůda z kytice se jmenuje Purple Princess, takže jí určitě potěšíš i svou princeznu, ale na její zakoupení bys musel žít v Kalifornii a být dokonce vlastníkem karty opravňující tě k nákupu marihuany pro lékařské účely. Kalifornská společnost nejprve uvedla, že půjde jen o limitovanou edici, ale to určitě nečekala tak obrovský zájem, takže v blízké budoucnosti ji určitě pošle do prodeje znovu.

Domů
Sdílet
Diskuse