Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. února 2017 9:14
Čas čtení 0:00
johnnybravo

Sara miluje přírodu a zároveň nahotu, a tak svět zásobuje lechtivými fotkami ze svých dobrodružství. Na její výlety se dívá velmi příjemně

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Kdysi si zapózovala i pro Playboy.

Pokud miluješ ženské křivky a zároveň rád trávíš čas v přírodě, pak jsi už možná slyšel o Saře Jean Underwood. Momentálně 32letá modelka se kdysi objevila dokonce i na titulce časopisu Playboy, randila se známými osobnostmi amerického showbyznysu a očividně měla odjakživa v krvi i přírodu, protože svým fanouškům na Instagramu, kterých je již přes 7 milionů, pravidelně posílá záviděníhodné pozdravy ze svých cest . Sara pochází z amerického státu Oregon a množství času ve svém dětství strávila právě venku v přírodě, takže jí nebyla nikdy cizí a stejně tak jí nebyla nikdy cizí ani nahota, takže Sara prostě spojila dvě ze svých oblíbených věcí. Díky této kombinaci pravidelně vznikají fotografie, na kterých Sara pózuje buď úplně nahá, nebo její křivky zakrývají jen nevelké kusy látky v podobě plavek. Svým fanouškům dokonce slíbila, že v roce 2017 se mohou celkově těšit na mnohem větší nadílku lechtivých snímků a my si stěžovat určitě nebudeme.

Domů
Sdílet
Diskuse