Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. března 2017 9:16
Čas čtení 0:00
johnnybravo

Emma Watson neváhala odhalit své křivky na fotografiích pro magazín Vanity Fair. Její dekolt vyvolal na internetu bouřlivé reakce

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Emma ví, jak zpropagovat svůj nový film.

Herečka Emma Watson se v minulosti mnohokrát ostře vyjadřovala proti nerovnostem mezi muži a ženami ve společnosti a samu sebe označila za velkou feministku, avšak její nejnovější sérii fotografií pro magazín Vanity Fair její feministická komunita nesnáší nejlépe. Emma se postavila před objektiv fotografa Tima Walkera a i když její fotografie nepatří do kategorie skandální či příliš lechtivé, na jedné z nich má vrchní část těla zcela nahou a zakrytou jen nepatrně, takže čtenáři neměli žádný problém představit si těch několik zbývajících centimetrů jejího dekoltu.
 
Britská herečka se objeví ve filmu Kráska a zvíře, o kterém říká, že jí pomohl stát se opravdovou ženou a dospět, což však těžce snášejí její dosavadní podporovatelé. Mnoho novinářů a tisíce fanoušků na sociálních sítích se rozhodlo Emmu silně zkritizovat za to, že se z ní stal obyčejný pokrytec, protože dosud hlásala, jak velmi podporuje feminismus a pak ze sebe shodí šaty a jaksi před objektivem zapomene na všechno, kvůli čemu za ženy dosud bojovala. Nejdříve tedy měla silné řeči o rozdílných platech mezi muži a ženami či rozdílném počtu žen a mužů v top pozicích a pak se jednoduše obnaží, což ostatní nepovažují za velký projev boje za rovnost pohlaví.

Domů
Sdílet
Diskuse