Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. dubna 2017 11:50
Čas čtení 0:00
Tamara S.

Magazín Vogue ji zařadil mezi nejvíce sexy brazilské modelky a Cindy Mello by rozhodně neměla ujít ani tvé pozornosti

REFRESHER
Uložit Uložené

Její přezdívka je „Bambi“ a při pohledu na ni pochopíš, proč je tomu tak.

Dnes se podíváme na další pěknou tvářičku ze světa ženského modelingu, a je jí 22letá rodačka ze země plné krásných žen - Brazílie. Její jméno je Cindy Mello, narodila se 2. března 1995 v jednom z největších brazilských měst Porto Alegre a nyní svůj život tráví stejně jako většina jejích kolegyň v New Yorku. New York je pro modeling jako stvořený, ale protože konkurence je obrovská, Cindy se zatím nepodařilo docílit úplně všechny met, které má na svém pracovním seznamu.

Jak uvedla v rozhovoru pro GQ Magazine, své dny tráví běháním po castinzích a tím, co je příznačné pro její krajanky, jakými jsou Adriana Lima či Alessandra Ambrosio, a tedy focením editoriálů a kampaní. Během volné chvíle si nejraději odpočine u dobrého filmu nebo na pláži, a pokud se jí podaří ukořistit si několik dní jen a jen pro sebe, její kroky vedou do Brazílie za rodinou, kterou považuje za to nejcennější ve svém životě. Takto to u ní vypadá už dobrých šest let, kdy byla v roce 2011 objevena a vyslána na své první focení. Právě v tomto období se změnily její sny a namísto studia psychologie se vydala po úplně jiných chodníčcích.
 
Od podpisu smlouvy s modelingovou agenturou Ford Models stihla stránky a titulku pro magazín Maxim, dále to byl Harper's Bazaar USSports IllustratedC-Heads MagazineGQ Magazine, kampaně a pravidelné focení pro anglický brand Missguided, AX Paris, Agent Provocateur a za svůj největší úspěch považuje kampaň pro Adidas. Tato 174 centimetrů vysoká kráska neunikla ani magazínu Vogue, který ji zařadil mezi šest nejvíce sexy brazilských modelek úřadujících v aktuálním roce 2017.
 
Jak uvedla v jednom z mnoha rozhovorů, jejím nejbláznivějším pracovním zážitkem bylo focení spodního prádla v patnáctistupňových mrazech a my bychom se neurazili, kdybychom jednou Cindy viděli jako jednu z VS andílků. Celkem by se tam hodila. Co myslíte?

Domů
Sdílet
Diskuse