Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. dubna 2017 2:19
Čas čtení 0:00
Marek R.

Ve Španělsku otevřeli nejvyšší a nejrychlejší horskou dráhu v Evropě. Za 5 sekund dosáhneš rychlosti 180 km/h

ZAJÍMAVOSTI FERRARI
Uložit Uložené

Jízda pouze pro ty nejodvážnější.

Pokud máte rádi adrenalin a horské dráhy, pak od 7. dubna budete mít novou oblíbenou destinaci. Včera totiž ve španělském Salou otevřeli novou atrakci s názvem Ferrari Land a je vám jasné, jaká barva zde bude převládat a hlavně, že jednou z poznávacích charakteristik bude rychlost.
 
Park této legendární italské automobilky se rozprostírá na 70 000 metrech čtverečních a na své si přijdou jak příznivci adrenalinu, tak i tací, kteří jsou nesmělí. Dominantou je však již zmíněná horská dráha, která se oficiálně pyšní evropským titulem nejvyšší a nejrychlejší a ne každý tak má žaludek na to, aby absolvoval tuto spanilou jízdu. Stačí totiž jen 5 sekund, abyste dosáhli rychlosti 180 kilometrů za hodinu a na vrcholu se budete nacházet ve výšce 112 metrů, takže si kromě rychlosti užijete i krásný výhled. Pokud ale taková jízda není pro vás, najdete zde také obchody, restaurace, ale například i jezdecký simulátor, díky kterému si užijete jízdu ve Ferrari po ulicích Říma.

 
Domů
Sdílet
Diskuse