Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
16. května 2017 23:50
Čas čtení 0:00
Matúš Majer

Vyspala se s minimálně 10 000 muži a teď všem radí. Gwyneth popsala její klienty i to, čemu by ses měl při sexu raději vyhnout

ZAJÍMAVOSTI SEX
Uložit Uložené

Gwyneth má za sebou dvanáctiletou kariéru prostitutky.

Každý z nás hledá během života mnohé výzvy a některé z nich jsou spojeny i se změnami pracovního prostředí. Gwyneth Montenegro není žádnou výjimkou, protože právě začíná kariéru motivačního speakera. Přechází na ni z práce terapeuta pohybujícího se v oblasti neurolingvistického programování a psychoterapie, ale ještě předtím se věnovala jedné profesi. Nabízela sexuální služby.

Kdysi však byla „slušnou“ ženou. Celému přechodu na divokou kariéru předcházel velmi traumatizující zážitek. Jeden večer šla z klubu, kde toho vypila trošku víc, než by měla a cestou ji přepadl gang. Omámená alkoholem se nemohla bránit a neznámí muži ji znásilnili. Z celého incidentu si toho moc nepamatuje, ale zůstal jí děsivý zážitek na celý život a vše ještě vystupňovala vzpomínka na náboženské zázemí a duchovní život, který jí doma celou dobu vtloukali do hlavy i do srdce. Jak sama uvádí, změnilo to její názor na sebe samu. Necítila se dostatečně cenná a po čase si uvědomila, že si zásady ctí méně a méně.

Doporučeno
Bradavkový orgasmus je skutečný. Poradíme ti, jak na něj Bradavkový orgasmus je skutečný. Poradíme ti, jak na něj 6. dubna 2024 9:00

Nebudeme chodit kolem horké kaše, už v devatenácti skončila jako tanečnice u tyče na stole v nočním podniku, což se velmi rychle dostalo až do striptýzu. Podle jejích slov však není velký rozdíl mezi striptýzem a tancováním a s podobným uvažováním skončila až při poskytování sexuálních služeb. Sama přiznává, že ji nejprve zlákaly peníze. 1 000 australských dolarů, téměř 18 000 korun, je docela lákavou odměnou za jednu hodinu špinavé práce. Po jednom zákazníkovi si však řekla, že může vyzkoušet dalšího a nakonec se to protáhlo na dvanáct let, během kterých měla, podle jejích slov, sex s minimálně 10 000 muži, od nichž chtěla od 8 tisíc do 18 tisíc korun. O jejím řádění dokonce napsala knihu.

 



Dnes Gwyneth nelituje její předchozí práce, i když se rozhodla, že tuto životní kapitolu raději nechá za sebou a začne novou. Na druhou stranu, nezapomíná na ni a snaží se radit ostatním. Jelikož má bohaté zkušenosti, jde přímo o odborníka a špičkového kariérního poradce v této oblasti, proto její názory a rady můžeme považovat za opravdu cenné. A tak se vydala na internet a napsala něco o tom, jací byli její klienti v posteli.

1. Žádný hardcore

Gwyneth řekla, že i když nabízela několik exotických služeb, číslo mužů, kteří chtěli posunout hranice a zažít v posteli něco nového, bylo velmi malé. Téměř nikdo nechtěl zkoušet žádné akrobatické pozice či kostýmy, většina toužila jen po normálním sexu.

2. I na pocitech záleží

Mnoho klientů prý před sexem toužilo vybudovat si nějaké emocionální a psychologické spojení. Gwyneth věří, že mnohým mužům prostě chybí přítomnost ženy v jejich životech a nejde vždy jen o sex. I přesto, že to obvykle vždy skončilo pohlavním stykem, mnoho lidí chtělo nejprve mluvit a někteří si to spolu nejprve rozdali v partičce společenské hry.

3. Nechápou, co mají dělat

Velká skupina mužů prý netuší, co mají dělat. Mýlili si role daného pohlaví. Šlo samozřejmě i o sex, no Gwyneth jednoduše vytáčelo, když muž tupě civěl na dveře a uvažoval, zda je otevře, nebo ne. Někteří se báli, že na ně bude křičet a jednoduše ztrácejí svou mužnost. Co se týče sexu, muž by měl mít iniciativu nebo ji alespoň přebrat. To ji vytáčelo nejvíce, když měla v posteli absolutní mrtvolu a musela klientovi diktovat, co má a co nemá dělat. Možná i proto jsou někteří z nich nuceni vyměňovat sex za peníze, zamýšlí se Gwyneth.


 
4. Chtějí si dokázat mužnost

Mnoho chlapů podle jejího názoru vyhledávalo její služby, aby si dokázali, že jsou stále muži ve hře. Domnívá se, že v jejich vlastních vztazích se cítí oslabení a takto si opět chtěli dokázat dominanci. „Mužnost je pro chlapy velmi důležitá a oni se opět chtěli cítit mužsky. Se sexem dostali ten pravý intenzivní pocit, že jsou opravdu muži. Mnozí mě pravděpodobně vyhledávali jen proto, aby se cítili lépe, přičemž sexu měli dostatek. V objednávkách mé práce hraje opravdu velmi velkou roli psychologická motivace.

Domů
Sdílet
Diskuse