Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. května 2017 10:52
Čas čtení 0:00
johnnybravo

Nejšťastnější muž světa Adam žije se dvěma přítelkyněmi. Jedna čeká dítě, druhá už porodila a všichni spí v jedné velké posteli

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Neobvyklý, ale o to zajímavější vztah.

Nejeden muž sní o tom, že si jednoho dne vyzkouší divokou noc se dvěma ženami najednou, jenže v této fantazii žije 36letý Adam již více než 5 let. Nejšťastnější muž na světě, jak se sám začal nazývat, žije se svými přítelkyněmi Brooke a Jane ve městě Austin v americkém státě Texas, a i když jejich společný svazek vypadá nekonvenčně, Adam něj nedá dopustit. Vědom si náročnost života běžné dvojice, Adam sbalil rovnou dvě ženy a v současnosti už čeká dítě i s druhou z nich, tedy Jane, přičemž Brooke mu porodila potomka ještě před pár lety. Všichni tři si na zajímavý partnerský život zvykli velmi rychle, vždyť doma dokonce spí v obrovské manželské posteli, a i když Adama mnozí kamarádi označují za nenasytného a chamtivého muže, on si z toho nic nedělá. Šťastná trojice dokonce věří, že tři partneři se v budoucnu stanou samozřejmostí, protože každý z nich má na děti a společný partnerský život dostatek času, takže nežijí pod takovým obrovským tlakem stresu a dokáží si společné chvíle více užívat.

Citovou žárlivost prý ve svém vztahu neznají, a pokud už trochu žárlí, pak spíše na to, že dva z trojice spolu mohou strávit nějaký čas navíc bez toho třetího. Přihodilo se jim to při plavbě ze Spojených států amerických do Spojeného království, kam se měli vydat všichni tři a dovolenou měli rezervovanou už dlouhé měsíce dopředu, jenže Jane nakonec otěhotněla a nemohla se jí zúčastnit. Adam a Brooke se tedy vydali sami, a i když Jane nežárlila, bylo jí líto, že se nemohla zabavit na skvělých akcích, které tam na ně čekaly. Jane se dokonce vyjádřila, že nikdy v životě neplánovala mít děti, avšak život v trojici ji přesvědčil o tom, jaké by to mohlo být skvělé. Po narození dalšího potomka už mají jasno v tom, jaké oslovení budou mít, čili otec, máma a máma, a Brooke bude dokonce děti učit přímo doma, takže každý z trojice bude mít dostatek času na seberealizaci. My si tedy nemyslíme, že život v trojici se stane zažitým pravidlem v budoucnosti, ale pokud jim to takto vyhovuje, proč jim jejich idylku kazit.




Domů
Sdílet
Diskuse