Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
28. května 2017 11:37
Čas čtení 0:00
Matúš Majer

Američanka se zamilovala do železniční stanice. Říká jí Daidra, chodí za ní každý den a nosí i snubní prsten

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Dokonce si kvůli ní změnila příjmení.

A ještě to i myslí smrtelně vážně. 45letá Američanka Carol Santa Fe tvrdí, že jejím partnerem v manželství je železniční stanice v části Santa Fe v San Diegu. Dokonce si už změnila i příjmení a nosí snubní prsten. Říká jí Daidra a zamilovaná je do ní už 36 let. Carol své zamilování však vysvětlila. Když totiž měla devět, téměř spadla, ale stěna železniční stanice Santa Fe ji zachytila a ona se cítila jako nikdy předtím. Prý jí do té doby nikdo nedokázal projevit takovou podporu a chápavost. Ty pocity byly prý nepopsatelné. Když se jí lidé ptali, jak moc intimní vztah spolu mají, neváhala odpovědět.

V jednom rohu je opuštěné místo, kde se setkávají dvě stěny. Vždy tam chodím, abych se jí dotkla tím, jak se o ni opírám. Když se jí dotýkám, cítím, jako by mě opravdu držela a líbala. Samozřejmě, nemívám s ní fyzický sex, vždyť jsem na veřejnosti. No v hlavě je to jiné.“ Nejvíce ji však dostává zvuk rozjíždějícího se vlaku. Na nádraží chodí 45 minut každý den autobusem po práci, kde organizuje dobrovolníky. Pochopitelně, mít za partnera železniční stanici není legální, ale Carol to vůbec nevadí. Stanice je prý jejím partnerem na celý život. Běžně jí vypráví o normálních věcech, například o tom, jaký měla den. Na stanici se však k ničemu víc nechce odhodlat. Prý ne proto, že by se to lidé mohli dozvědět, ale proto, že by ji ze stanice mohli vykázat.

tf this woman is in love w/San Diego train station nk

To, čím si Carol prochází, není až tak neobvyklé, i když železniční stanice není úplně nejběžnějším objektem. Nechceme říci, že trpí, protože se lidé nedokáží rozhodnout, zda jde o fetiš, sexualitu nebo mentální poruchu. To, co Carol zažívá, se nazývá objektofílie, sexuální deviace na jeden vyhraněný objekt. Někteří lidé milují například své křeslo, nejběžnějším případem je auto. Dosud měla Carol pouze jeden vztah s člověkem – vydržel osmnáct let. Vést vztah s lidmi ji prý děsí. Nádraží je to však pěkná, to musíme uznat.

Američanka se zamilovala do železniční stanice. Říká jí Daidra, chodí za ní každý den a nosí i snubní prsten
Zdroj: Praytino
Domů
Sdílet
Diskuse