Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. června 2017 13:04
Čas čtení 0:00
Marek R.

Tvůrce busty Cristiana Ronalda je zpátky. Jeho nový výtvor je však ještě horší a odnesl si to Gareth Bale

SPORT
Uložit Uložené

Bohužel, ani tentokrát mu to nevyšlo.

V rodném místě Cristiana Ronalda uctili jednoho z nejlepších fotbalistů historie, když po něm pojmenovali letiště a navíc se dočkal i vlastní busty. Jejím autorem byl umělec Emanuel Santos, kterému se však jeho výtvor vůbec nepovedl a stal se terčem mnoha posměšků. Přesto byste však při pohledu na bustu věděli, že se jedná o Ronalda, i když asi trošku postiženého.

Emanuel je však zpět a tentokrát si vzal do parády Ronaldova spoluhráče Garetha Balea. Toho trápila během celé sezóny zranění, ale je připraven na sobotní finále Ligy mistrů a navíc má už i on svou vlastní bustu. Má však smůlu, že Emanuel posunul laťku ještě níže a výsledkem je dílo, které fotbalistu z Walesu vlastně ani vůbec nepřipomíná. Bustu najdete v Cardiffu, tedy na místě, kde se odehraje finále Ligy mistrů mezi madridským Realem a starou dámou z Juventusu. Také v ní více vidíte Dannyho Treja?

Domů
Sdílet
Diskuse