Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. června 2017 12:19
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Vladimir 518 pokřtí své album ULTRA! ULTRA! už dnes v Roxy. Těšit se můžeš na 3D animace i speciálního hosta

REFRESHER
Uložit Uložené

Legendární člen PSH a hlava BiggBoss labelu si pro fanoušky přichystal více než speciální show a prezentaci nového alba, na kterou jen tak nezapomeneš.

Naposledy to tu bylo před téměř pěti dlouhými lety. Bylo to velkolepé, podobně jako v roce 2008 a bůhví, kolikrát se to ještě bude opakovat. Ale co? Přeci Vladimir 518 a jeho nová sólová deska, která se dočká rovnou několika masivních křtů.  Podle samotného Vladimira je jeho v pořadí třetí sólovka s názvem ULTRA! ULTRA! tvrdší, než sám na počátku tvůrčího procesu čekal, přesto se však zaběhlým rapovým klišé a schématům úspěšně vyhýbá i tentokrát. Stejně tak tomu bude v rámci zmíněných křtů, kde se krom hostů dočkáme speciální live performance, 3D projekcí, světelné/lazer show a dalších platforem, sloužících k jedinému - výslednému komplexnímu a různorodému zážitku, který si odnesou jak interpreti, tak návštěvníci.

„Lidi musí počítat například s tím, že u vstupu dostanou 3D brejle, jelikož chystáme 3D projekce, světelnou show a taky jeden speciální objekt, kterej bude v rámci stage svítit a fungovat i kineticky,“ dodává Vladimir ke všem třem křtům. Jestli půjde o legendární a nezapomenutelnou událost, jako tomu bylo v případě projektů Gorila vs Architekt a Idiot, se dorazte přesvědčit sami už 2. června do pražské Roxy. Kromě samotného hlavního aktéra vystoupí i speciální host Logic a taky LA4, Maniak a Nik Tendo. Vstup si můžeš koupit za zvýhodněnou cenu už teď na ticketstream.cz, případně budou lístky k dispozici i na místě.

Vladimir 518 pokřtí své album ULTRA! ULTRA! už dnes v Roxy. Těšit se můžeš na 3D animace i speciálního hosta

Domů
Sdílet
Diskuse