Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. června 2017 10:27
Čas čtení 0:00
johnnybravo

Luxus na asijský způsob. Bohaté dětičky z Hongkongu nemají problém pochlubit se svými životy na Instagramu

ZAJÍMAVOSTI HONGKONG
Uložit Uložené

Hongkong nabízí řadu způsobů, jak utratit peníze rodičů.

Seriál článků o rozmazlených dětičkách bohatých rodičů vždy vyvolá vlnu kontroverze. Někteří lidé se jen přijdou pokochat tím, jak si může bohatá mládež užívat a zároveň i pro dávku inspirace, ale spousta lidí nedokáže provokativní fotografie bohatých dětí brát s rezervou a pak mají potřebu ventilovat svoji frustraci. Je snad očividné, že velka část dětí s povoláním syn či dcera nahrává na své profily na sociálních sítích fotografie, na kterých se obklopují luxusem a bohatstvím, o jakém většina z nás jen sní, aby lidi trochu vyprokovovali a zabavili se na jejich účet.
 
Ve skutečnosti je nezajímá to, co si o nich lidé myslí, protože jsou od nich tak silně izolovaní ve vlastní bublině, že nemá cenu řešit komentáře na Instagramu, ať se v nich lidé jakkoli snaží moralizovat. Následující várka fotografií pochází z Hongkongu, kde ceny čehokoliv kvůli nedostatku prostoru stoupají do závratných výšin a pokud místní obyvatelé v životě uspějí, pak se o růst cen už nikdy nemusí zajímat. Mimochodem, doporučujeme si rozkliknout jednotlivé profily na Instagram a detailněji nahlédnout do života těchto mladých lidí, protože pokud potřebuješ motivaci či inspiraci, není to až tak špatná volba.













Příspěvek sdílený MY (@ms_.queen),




Příspěvek sdílený MY (@ms_.queen),






Domů
Sdílet
Diskuse