Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
28. června 2017 17:57
Čas čtení 0:00
Ondřej Jarůšek

Policisté měli s novým supersportem opět potíže. Při cestě do Brna je údajně zdržela technická závada

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Převzetí nového policejního supersportu se zřejmě neobešlo bez komplikací. Cestu do Brna totiž údajně zbrzdila blíže nespecifikovaná technická závada.

Je tomu teprve pár hodin, co jsme vám přinesli článek o tom, že Policie České republiky převzala klíčky od nového luxusního vozu BMW i8, jenž má nahradit nabouraný exemplář z konce minulého měsíce. Jak se ale zdá, supersporty to v řadách policie nemají zrovna nejjednodušší. Jak totiž informoval server iDNES.cz, který se odvolává na informace České televize, policistům se na jejich cestě do Brna rozsvítila chybová kontrolka, kvůli níž se museli vrátit do Prahy. Blíže nespecifikovanou technickou poruchu, kterou serveru potvrdily dva různé zdroje, se nakonec podle všeho podařilo odstranit a muži zákona se pak s jistým zdržením mohli znovu vydat do jihomoravské metropole, kam by měli dorazit ještě před 18. hodinou. Tentokrát už snad bez komplikací.

Fotografie prvního nabouraného modelu za 4 miliony korun

Policisté měli s novým supersportem opět potíže. Při cestě do Brna je údajně zdržela technická závada
Zdroj: www.press.bmwgroup.com
Domů
Sdílet
Diskuse