Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. července 2017 22:14
Čas čtení 0:00
Matúš Majer

Za operace utratil statisíce, aby vypadal přesně jako Ken. Doktoři jsou z něj zoufalí a Rodrigovi navíc hrozí upadnutí nosu

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Rodrigo Alves je pořádně silná káva.

Rodrigo Alves vyhodil nesmírné množství peněz za plastické operace. Po lékařích chtěl, aby jeho obličej i tělo vypadalo perfektně. Podle jeho názoru je to tak, jak vypadá jeho milovaná postavička Ken. 33letý muž začal s jeho transformací již v mládí a do vzezření investoval už půl milionu eur. Ať už jde o transplantaci vlasů v hodnotě asi 35 000 eur, liposukci nohou za asi 10 000 eur či implantování botoxu na různá místa v hodnotě asi 13 000 eur. Nejvíce zarážející částí Rodrigova těla je však nos.

Po jedné z operací nemohl dýchat, a tak následovala další. Ta však spustila jinou poruchu a přes domino efekt se Rodrigo Alves dostal až před devátou operaci a jeho doktor, pan Nassif, si s jeho klientem už neví rady. Tvrdí, že tři operace za jeden rok zničily tkáň, jeho kůže je v příšerném stavu a nos má navíc zvláštní, krátký tvar. Momentálně se nos léčí, ale pokud se Rodrigo odhodlá k další operaci, může mu odpadnout. S dýcháním však má již nyní pořádně problémy.

Samotný Rodrigo se ze svého vzezření raduje a i lidé ho (z nějakého záhadného důvodu) chválí. Tvrdí, že vypadá, jako by byl v perfektní kondici, ale živý Ken přiznává, že jeho „svaly“ jsou umělé. Prý nedokáže zaběhnout ani kilometr, protože okamžitě přichází o dech. Rodrigo na operace získal peníze z nemovitostí, které mu odkázali jeho prarodiče.

Domů
Sdílet
Diskuse