Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. července 2017 11:07
Čas čtení 0:00
Matúš Majer

Místo luxusního doplňku nevzhledná igelitka. Leonardo DiCaprio si může dovolit cokoli, osobní věci si však schoval do fialové tašky

ZAJÍMAVOSTI LEONARDO DICAPRIO
Uložit Uložené

Vlk z Wall Street svůj outfit rozhodně neřešil.

Leonardo DiCaprio je jeden z nejlépe vydělávajících herců vůbec a vždy, když se vydá na ulici mezi lidi, je z toho velká událost. V posledních hodinách se však na Manhattan vydal v ležérním outfitu a na jeho kalhotách byla přivázaná igelitka. Taková, jakou znáš ze supermarketů. V pohodlném outfitu strávil na Manhattanu delší čas s přáteli a vůbec mu nevadilo, že si ho fotí bulvární fotografové. Všichni víme, že Vlk z Wall Street si na přepych nepotrpí, ale fialová igelitka je přeci jen neobvyklou součástí outfitu mimořádně úspěšného herce. Nenesl v ní však nákup ani odpadky - do nevzhledné fialové tašky si schoval přímo své osobní věci. Leo je známý aktivismem a bojem za práva planety, zbývá nám tak jen doufat, že tašku následně odhodil do žlutého kontejneru na plasty.


Domů
Sdílet
Diskuse