Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
30. července 2017 22:28
Čas čtení 0:00
johnnybravo

Hráčka na Twitchi si během streamu nechtěně podpálila vlasy. Ohně na vlastní hlavě si všimla až po pár sekundách

TECH
Uložit Uložené

Ana bude na svůj stream vzpomínat ještě dlouho.

Už vícekrát v minulosti jsme tě informovali o tom, co se podařilo hráčům na Twitchi přímo během livestreamů. Pokud se podíváme na ženské osazenstvo známého portálu, čas od času se objeví nová tvář, která chce ke své propagaci využít i své vlastní zbraně, avšak v tomto případě se uživatelka AnaPlaying jen dostala do nepříjemné situace kvůli vlastní nešikovnosti.

Ana nejčastěji streamuje hru League of Legends, ale naposledy se kromě hraní věnovala i zapalovači, se kterým si pohazovala v rukách. I když si hrála se zapalovačem, svou pozornost věnovala převážně samotnému monitoru, a tak v jednu chvíli zapomněla na fakt, že se zapalovač nachází příliš blízko u její hlavy, což způsobilo vznik menšího plamene. Ana si úspěšně podpálila vlasy a streamovala tak intenzivně, že několik sekund jen nečinně seděla, jako by se nic nestalo, až do momentu, kdy se chytila ​​za vlasy a začala cítit spáleninu. Naštěstí z incidentu vyvázla bez újmy a nečekaná publicita v médiích se jí určitě bude hodit.

Domů
Sdílet
Diskuse