Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. srpna 2017 17:31
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

15letý Rashed polepil své Ferrari kolaborací Supreme x Louis Vuitton. Syn miliardáře ho bude moci řídit nejdříve za tři roky

ZAJÍMAVOSTI FERRARI
Uložit Uložené

Rashed se před dvěma lety zamiloval do módy.

Stačí se narodit do správné rodiny a dětství může hned vypadat lépe. Malý Rashed Saif Belhasa žije v Dubaji a na sociálních sítích se chlubí záviděníhodným životním stylem plným peněz, jenže veškeré finanční prostředky získává od svého otce. Jeho otcem je Saif Ahmed Belhasa, jeden z předních dubajských miliardářů působících ve stavebnictví, a díky jeho zázemí si Rashed užívá dětství a pubertu jako v bavlnce. Před dvěma lety ho zaujala mánie, která se spustila se začátkem prodeje edice Yeezy od společnosti adidas a od toho momentu svůj život zasvětil botám a hříšně drahým módním kouskům, které si běžný smrtelník rozhodně dovolit nemůže. Rashed dokonce každý měsíc utratí přibližně 5 tisíc dolarů jen na nákup oblečení a už nyní vlastní přes 200 tisíc párů bot, což z něj dělá jednoho z největších sběratelů.
 
I když je Rashedovi jen 15 let a legálně ještě nemůže sedět za volantem a řídit svá auta, už jich několik vlastní a rád je přeměňuje v kýčové čtyřkolové oře. V minulosti se pochlubil svým Yeezy autem v podobě Cadillacu Escalade, ale nyní to vystupňoval ještě výš, když na sociální síti zveřejnil fotografie svého nového Ferrari, které si nechal polepit kolaborací Supreme x Louis Vuitton. Nejdeme se vyjadřovat k tomu, jestli to byl dobrý nápad a zda se podobný polep k jeho Ferrari vůbec hodí, protože nejvtipnější na celé situaci je to, že Rashed bude muset ještě minimálně 3 roky počkat na to, aby mohl své Ferrari řídit.

Doporučeno
RECENZE: Ferrari je první velké zklamání v tomto roce RECENZE: Ferrari je první velké zklamání v tomto roce 5. ledna 2024 14:05

The real king of supreme ❤#supreme#louisvuitton#hypebeast#complex#nicekicks#sneakercon#mydubai#ferrari#highsnobiety

Příspěvek sdílený Rashed Belhasa Aka-Money Kicks (@rsbelhasa),




Domů
Sdílet
Diskuse