Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. srpna 2017 13:08
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Utrpěl popáleniny na 80 % svého těla, a tak se do klubu vydal jako Freddy Krueger

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Humor dokáže pomoct v každé životní situaci.

Pokud se člověk nachází ve špatné životní situaci a padá do deprese, často je nejlepším lékem humor. Humor už mnoha lidem pomohl překonat i ty nejkomplikovanější problémy a Freddiemu Beesonovi zachránil život a zejména vůli pokračovat v něm. Jednoho dne se Freddie snažil v zahradní chatce spálit hromadu starých předmětů, které už nepotřeboval, a tak si při zakládání ohně chtěl pomoci olejem. Netušil, že v kanystru s olejem byl přimíchán i benzín, což způsobilo, že v jednom momentu celý kanystr vybuchl a s chatkou se vznítilo i Freddieho tělo. Utrpěl popáleniny na 80 procentech svého těla a život mu zachránila vlastní matka, která ho uhasila. Plameny mu způsobily obrovské jizvy a jeho kůže na většině těla jen tak visela, avšak ještě před příjezdem sanitky si na verandě vychutnal jednu cigaretu.


V nemocnici ho lékaři okamžitě uvedli do umělého spánku a v současnosti má za sebou více než 30 operací. Po jedné z nich se s ním byla jeho rodina dokonce rozloučit, protože jeho šance na přežití byly mizivé, ale on zabojoval a dnes žije svůj život s úsměvem na tváři a humorem v srdci. Jeho kamarádi mu říkají „Crispy“, čili „křupavý“ a na halloweenský večírek si koupil masku Freddyho Kruegera, kterou si oblékl na své tělo zakryté jen boxerkami. Freddie svůj těžký osud zvládá s obrovským přehledem, a i když mu momentálně funguje jen jeden prst ze všech deseti, a další mu musí v nejbližší době amputovat, on chce pokračovat v aktivním řízení auta a rád by se po rekonvalescenci zaměstnal jako profesionální řidič.


Domů
Sdílet
Diskuse