Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. září 2017 19:20
Čas čtení 0:00
Lucia Čakyová

Na nejšílenějším festivalu Burning Man září krásky, které tě ohromí nejen svými outfity

REFRESHER
Uložit Uložené

Nasaj atmosféru letošního festivalu prostřednictvím okouzlujících fotografií.

Zatímco do našich končin přišlo ošklivé podzimní počasí, ve sluneční Nevadě už několik dní probíhá legendární festival umění, hudby a nespoutané zábavy Burning Man. Téměř každý rok se odehrává v oblasti Black Rock Desert. Stačí se jen podívat na fotografie zaplavující internet a hned vám je jasné, že jde o akci, která ve světě nemá obdoby. O nejšílenějším festivalu světa jsme vám už něco napsali. Pokud jste náhodou poslední článek minuli, můžete to napravit zde.
 
Festival rok co rok navštíví nespočet známých tváří, blogerek či modelek a svými neobyčejnými outfity se nezapomenou pochlubit na sociálních sítích. Dnes se podíváme na krásky, které nás zaujaly nejen tím, co měly na sobě. Prošli jsme Instagram a vybrali si pro vás nějaké obrázky, které budou slastí pro každé oko. Prostřednictvím nich můžeme také cítit nezaměnitelnou atmosféru festivalu. Dost slov, jdeme na fotky.

Domů
Sdílet
Diskuse