Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. září 2017 15:03
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Kim Čong-un má tajného syna, který nebyl nikdy spatřen na veřejnosti, ale jednoho dne převezme severokorejský režim do svých rukou

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Severní Korea má o budoucnost postaráno.

Severní Korea způsobuje vrásky na čelech vrcholných vůdců světových mocností. Izolovaná asijská země již dlouhou dobu testuje své balistické střely, z nichž jedna byla naposledy poslána přes území Japonska. Aby toho nebylo málo, teprve před několika desítkami hodin média zaplavily zprávy, že Severní Korea úspěšně testovala atomovou bombu a svět začíná být v napětí. Nikdo neví, co Kim Čong-un plánuje, ale na veřejnost se krátce po odpálení bomby objevily zprávy, které měly pocházet od zdrojů jihokorejské tajné služby.
 
O soukromém životě lídra Severní Koreje víme málo, ale jihokorejská tajná služba přišla s informacemi o prvním potomkovi vůdce s jeho ženou Ri Sol-ču. Ačkoli oficiálně nebylo nikdy odhaleno ani jeho pohlaví, Kim Čong-un se svou ženou údajně zplodili syna už v roce 2009, který se narodil v roce 2010, což z něj dělá sedmiletého chlapce. Svět nezná přesné datum Kimovy svatby ani jeho narození, ale tajné služby předpokládají, že jeho malého syna už dnes připravují na postupné převzetí moci poté, co otec jednoho dne zemře.

Syn však není jediným potomkem páru, v roce 2013 se jim totiž narodila dcera a ještě před několika měsíci mělo přijít na svět další dítě. O existenci dcery si je svět téměř jistý, jelikož ji v rukou držel Dennis Rodman během v jedné ze svých návštěv Severní Koreje, ale prvorozeného syna Kim udržuje v maximální tajnosti. Bude zajímavé sledovat, zda svého syna pošle s tajnou identitou do zahraničí, aby tam studoval na prestižních školách a strávil několik let i vzděláváním ve Švýcarsku.


I když je možné, že syn Kim Čong-una již v dospělosti nebude mít žádnou zemi, kterou by mohl vést, protože severokorejský režim je už pár let na pokraji kolapsu a po nejnovějších krocích s testováním raket a atomové bomby si svou situaci jen zhoršil. Ale pokud by Severní Korea přežila, o její budoucnost bude postaráno díky čtvrté generaci rodiny Kimů.

Domů
Sdílet
Diskuse