Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. září 2017 13:06
Čas čtení 0:00
Matúš Moravčík

Za iPhone 8 dáme ještě víc, než jsme předpokládali. Cena novinky s 512GB úložištěm údajně vystřelí až na 36 000 Kč

TECH
Uložit Uložené

Co říkáte?

Vypadá to tak, že cenovka, o níž se mluvilo koncem minulého měsíce, nebyla až tak úplně přesná. Podpultové informace z webu The New York Times před několika dny zmiňovaly sumu 999 dolarů, čili u nás kolem 31 000 korun, což mnozí považovali za cenu příslušející k 512GB verzi iPhonu 8. Nakonec však vyplulo na povrch, že za tuto docela slušnou hromádku peněz dostaneme model s podstatně skromnějším úložištěm, a to ve velikosti 64 GB.

Za čerstvým únikem tentokrát stojí jeden z tvůrců parádně vyhlížejícího konceptu netrpělivě očekávaného iOS smartphonu, přičemž ten se odvolává na poměrně důvěryhodné informace od člověka pracujícího pro společnost Apple. Jakou pozici v ní zastává, je momentálně neznámé, ale tvrdí, že za ten nejdražší kousek zaplatíme 1 199 dolarů. Pokud tedy změníme menu na koruny a připočteme k ní nějaká ta procenta (256GB iPhone 7 Plus stojí v USA 969 dolarů, v Německu 1 119 eur), cenovka umí v takovém případě vystřelit až nad závratných 36 000 korun.

Domů
Sdílet
Diskuse