Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. září 2017 12:06
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Na promítání filmu It chodí strašidelní klauni s balónky. Strach diváků se z plátna přenáší i do reality

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Zážitek, na který po opuštění kina nikdy nezapomeneš.

Hororový film It natočený podle příběhu od kultovního autora Stephena Kinga se po letech dočkal své nové verze a lidé se ve velkém sbíhají do kin, aby se nechali pořádně vystrašit. Film si zatím drží docela příjemné hodnocení a diváci odcházejí z kinosálů spokojeni, avšak pouze v tom případě, pokud se před plátnem po začátku filmu nezačnou procházet klauni s červenými balónky. Právě klauni představují ve filmu hlavní záporné postavy, a i když člověk očekává, že ho z plátna vystraší, jen malé množství lidí očekává i skutečnou návštěvu.

Několik kin po světě, a zejména ve Spojených státech amerických, si pro diváky připravilo hororový bonus, když do kostýmu klauna převlékli jednoho ze svých zaměstnanců, nebo lidi nechali vystrašit fanouškem v kostýmu. Fotografie z kinosálů se už dostaly i na Twitter. Chris se stal jednou z prvních obětí, když do kinosálu přišel o dost dříve a namísto pohodového čekání našel na sedadle klauna i s balónkem, po čemž se se stejnými příběhy svěřily další desítky lidí. V Česku zřejmě zážitek z filmu nikdo nedotáhl až tak daleko a je to pravděpodobně i pozitivní krok.    











Domů
Sdílet
Diskuse