Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. září 2017 13:09
Čas čtení 0:00
Adam Smeták

Nejkrásnější dívkou Česka se stala sympatická Michaela Habáňová ze Zlína

REFRESHER
Uložit Uložené

Nový ročník české Miss je za námi. Letos bodovaly zejména brunetky.

Česká Miss je soutěž, která se v posledních letech potýká s odlivem diváků, provází ji neshody a právní spory a dokonce i předčasné odchody některých finalistek. To však protentokrát hoďme za hlavu. Důležité je, že nejnovejší ročník je již za námi a my známe tváře vítězek jednotlivých kategorií. Závěrečný galavečer probíhal dnes v Brně a dívky se jako každý rok předvedly v několika soutěžních disciplínách. Výrazná byla módní přehlídka v kostýmech inspirovaných folklorem, následovala promenáda ve spodním prádle, plavkách a ve večerních róbách. Finálového večera se zůčastnilo 12 dívek, z nichž vybírala nejen porota, ale také veřejnost. Slečný absolvovaly několikaměsíční přípravu, jejíž součástí byl například i kurz přežití v divočině, z něhož si odnesla pětadvacetiletá Markéta Matoušová titul Miss Survival.

Všechno ale směřovalo výhradně k dnešnímu večeru, který vysílala Regionální televize a diváci se mohli dívat také živě na YouTube kanálu České Miss. Porota i diváci nakonec zvolili za nejkrásnější ženu Česka jedenadvacetiletou studentku Michaelu Habáňovou ze Zlína. V letošním ročníku bodovaly burnety, a tak titul České Miss Earth získala devatenáctiletá studentka Iva Uchytilová a novou Miss Supranational je čtyřiadvacetiletá bruneta Tereza Vlčková ze Zlína.

Domů
Sdílet
Diskuse