Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
26. září 2017 17:09
Čas čtení 0:00
Pavlína Plecitá

Nákupní centrum Chodov se už brzy rozroste. Nabídne až 300 obchodů a první megaplex v Česku

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Obchodní dům by se měl zvětšit o přibližně dvě třetiny.

11. října se otevřou brány zbrusu nové sekce v obchodním domě Centrum Chodov. Díky té se celková rozloha nákupního centra zvětší z původních asi 60 000 metrů čtverečních na přibližně 100 000 metrů čtverečních. A přestože ani tak rozlohou nestačí na největší nákupní centrum v Praze Letňany (125 000 metrů čtverečních), počtem obchodů rozhodně ano. Předpokládá se, že by jejich celkový počet mohl dosáhnout čísla 300.

Nákupní centrum Chodov se už brzy rozroste. Nabídne až 300 obchodů a první megaplex v Česku
Zdroj: Centrum Chodov

Charakter většiny nových obchodů se ponese ve znamení módy a doplňků. Návštěvníci nebudou ochuzeni o známé obchodní značky jako je Zara, Bershka, Stradivarius, Pull & Bear. Přibudou ale také některé značky, které v Česku dosud nenajdeme – například Armani Exchange nebo Boux Avenue. Chybět nemá ani sekce s nabídkou pouze české módy a designu. V Centrum Chodov samozřejmě mysleli také na rozšíření restaurací. Proto se zde objeví takové  řetězce jak Pizza Hut nebo Vegg-Go, ve kterých budete moci nabrat síly na nakupování.

Další novinkou bude také nový megaplex Cinema City, který je prvním svého druhu v České republice. V celkem 18 kinosálech usadí až 2 600 návštěvníků a se zařadí mezi ty největší multikina u nás. Diváci si zde svůj vybraný film vychutnají za podpory těch nejmodernějších technologií (včetně technologie 4DX).

Domů
Sdílet
Diskuse