Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. října 2017 12:57
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Nejnovější iPhone 8 čelí problémům. Displej se mu při nabíjení oddělil od konstrukce a Apple už rozjelo vyšetřování

TECH IPHONE
Uložit Uložené

Komplikace by však neměla představovat žádné zdravotní riziko.

Všichni fanoušci smartphonů si dodnes pamatují obrovský debakl společnosti Samsung, jejíž zařízení Note 7 začalo po celém světě vybuchovat a firma ho nakonec musela zcela stáhnout z prodeje. Nejnovější problém společnosti Apple s největší pravděpodobností nedosáhne ani podobných rozměrů, ale ani Apple podle všeho neuniklo komplikacím s baterií. Více než týden po oficiálním uvedení do prodeje svého nového iPhonu 8 se na sociální média dostalo pár fotografií od nespokojených uživatelů, kterým zařízení nateklo během nabíjení. 

Při nabíjení s oficiálním kabelem i adaptérem se iPhonu naráz oddělil displej od zbytku konstrukce a na jeho boční straně se objevila díra, kterou měla způsobit baterie. Společnost Apple v posledních dnech pro média potvrdila, že začala vyšetřovat důvody, proč se při nabíjení baterie zvětšily, ale odmítla problémy jakkoli blíže komentovat. Odborníci z technologických webů předpokládají, že nepůjde o žádný celoplošný problém u všech zařízení, ale jen úvodní komplikace při spuštění prodeje nejnovějšího zařízení a problém postihne jen maličké množství kusů. Ani nateklá baterie však podle Apple nepředstavuje žádné zdravotní riziko, avšak pokud by se ti displej oddělil od konstrukce, okamžitě bys měl společnost kontaktovat.


Domů
Sdílet
Diskuse