Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
6. října 2017 12:21
Čas čtení 0:00
Ondřej Jarůšek

Zpátky do Mordoru už za pár dní! Shadow of War přichází s úžasným trailerem a recenze mluví o ještě větší a lepší hře, než byl první díl

TECH
Uložit Uložené

Očekávaná hra Middle-earth: Shadow of War je za dveřmi, a tak nám autoři servírují další povedený trailer.

Vývojářské studio Monolith Productions ve spolupráci s vydavatelskou společností Warner Bros. představuje nový trailer ke své očekávané hře Middle-earth: Shadow of War, který zábavnou formou shrnuje ty nejdůležitější události, které byste před hraním měli vědět. Uvidíte tak obávaného Saurona, popravu Talionovy rodiny, vytvoření mocného prstene a spoustu dalšího. Vyprávění se chopil ork jménem Bruz the Chopper, který se objeví i ve hře, a nám už nezbývá nic jiného, než vám popřát příjemnou podívanou. Rozhodně to stojí za to.

Hra Middle-earth: Shadow of War vychází na PC a konzole PlayStation 4 a Xbox One již příští týden 10. října a jak se zdá, opravdu se máme na co těšit. Několik prvních recenzí, které se v posledních dnech začaly objevovat, totiž hovoří o ještě větší a lepší hře, než jakou byl úspěšný první díl Shadow of Mordor. Najdou se však i kritici, kteří byli hrou oslnění o něco méně. Titul si každopádně nenecháme ujít ani my, a můžete se tak samozřejmě těšit i na naši recenzi. Předobjednávat můžete jako vždy v obchodě Ciernydrak.sk.

Domů
Sdílet
Diskuse