Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
26. října 2017 15:02
Čas čtení 0:00
Matúš Moravčík

Displeje bez rámečků dostanou i MacBooky či iPady. Pokochej se pohledem na budoucnost elektroniky

TECH
Uložit Uložené

Jak by vypadaly produkty s logem nakousnutého jablíčka, kdyby následovaly iPhone X?

Mnozí z vás si už nepochybně stihli všimnout, že mobilní průmysl poslední měsíce doslova pobláznil trend se stále tenčími rámečky kolem zobrazovacích panelů. Kombinace velké úhlopříčky a kompaktního těla tak pomaličku, ale jistě vytlačuje z pultů obchodů vizuálně zastaralá zařízení, která nabízejí malé úhlopříčky s velkými těly.

Vše začalo čínské Xiaomi ještě během minulého roku, kdy vyrukovalo s nadčasovým Android smartphonem Mi MIX, což následoval jak Samsung s jeho vlajkovou lodí GalaxyS8, tak i množství dalších známých jmen včetně Applu. A jelikož má toto moderní konstrukční provedení nemalou moc přesvědčit potenciální zájemce ke koupi, jednoho dne se z něj bez jakýchkoliv pochyb stane součást snad každého zažitého typu spotřební elektroniky.

Výjimkou by tedy neměly být ani nadcházející počítače či takové tablety, za nimiž stojí výrobce z Kalifornie. Německý tech web Curved nám nyní navíc přinesl několik špičkově zpracovaných renderů, díky kterým nám pomůže s vytvořením představy, jak by zmíněné vizuální změny mohly v nedaleké budoucnosti vypadat.

Ať už tedy mluvíme o MacBooku, iMacu nebo iPadu, všechna tato oblíbená zařízení s největší pravděpodobností čeká osud, jakému se letos konečně nevyhnuly ani iPhony. Samozřejmě, jeho součástí by měl být i kontroverzní výřez, aby tak hardwarovým inženýrům ze společnosti Apple zůstalo nějaké to místo pro tradiční senzory nebo self kameru, a aby zároveň zachovali jednotný charakteristický rys.

Domů
Sdílet
Diskuse