Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. listopadu 2017 13:40
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Bavič Louis C.K. se přiznal k sexuálnímu obtěžování, z nějž ho obvinilo 5 žen. Problémy se sexualitou ho provázejí už léta

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Komik obtěžoval ženy nejčastěji tak, že před nimi masturboval.

Dlouhá léta patří mezi nejoblíbenější baviče v showbyznysu, vydělává miliony dolarů a davy ho milují, jenže i Louis C.K. má své temné stránky. Pod vlivem nedávné kampaně s cílem odhalovat sexuální obtěžování a zneužívání v showbyznysu poskytly pro New York Times vyjádření i ženy, které se v průběhu let staly oběťmi obtěžování právě ze strany baviče.

I když bylo po zveřejnění obvinění množství fanoušků skeptických, klepy o problémech se sexualitou provázely Louise C.K. již delší dobu a v minulosti ho ze sexuálního obtěžování obvinilo už několik kolegů. Až pod náporem současného vyčištění veřejné sféry od sexuálních útoků se Louis C.K. ke svým skutkům rozhodl postavit jako chlap a po obviněních zaslal médiím své vyjádření, v němž vše potvrzuje, přiznává své činy a zároveň dodává, že v následujících měsících si plánuje dát od práce přestávku .


Po otevřeném přiznání k masturbaci před ženami, nejčastěji kolegyněmi ze zábavního průmyslu, se na něj samozřejmě snesla vlna kritiky a jeho kariéra se rychle změnila na tragédii, protože s ním všichni kolem začali rušit smlouvy a i jeho nejnovější film I Love You, Daddy byl okamžitě stažen, přičemž nejdříve byla zrušena jeho premiéra a následně i jeho vydání. I stanice FX s ním rozvázala spolupráci po mnoha úspěšných projektech.

Společnost HBO ho potom odstranila ze seznamu bavičů pro svůj charitativní speciál Night of Too Many Stars: America Unites for Autism Programs a spolupráci ukončil i Netflix, který měl s bavičem natočit pokračování prvního úspěšného stand-up speciálu. Minimálně jeden sexuální útok přitom zůstává nevysvětlený, protože Louis C.K. jednou zavolal kolegyni Rebecce Corry, aby se jí omluvil za své nevhodné chování a strkání v šatně, jenže jí se to tehdy nestalo, a tak musel bavič napadnout někoho jiného. Uvidíme, zda se mu ještě jednoho dne podaří vrátit na scénu, avšak nálepka sexuálního predátora z jeho tváře už nikdy nezmizí.


Domů
Sdílet
Diskuse