Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. listopadu 2017 v 8:02
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

The Rock bojuje v nadupaném traileru pro akčňák Rampage se zmutovanou gorilou, vlkem a aligátorem, jež mají zálusk zničit celý svět

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

The Rock nedá svým nepřátelům šanci!

Ještě předevčírem jsme k vám přinesli více než deset nových fotografií z natáčení akčního Rampage a dnes se konečně podíváme na jeho debutový trailer. Děj filmu budeme sledovat z pohledu postavy jménem Davis Okoye (Dwayne Johnson), šéfa speciální jednotky bojující proti pytlákům. Na své pouti se seznámí s gorilou jménem George, kterou později unesou. Když se však genetický experiment na jeho příteli pokazí, neškodné zvíře je změněno na obrovské zuřivé monstrum. A aby toho nebylo málo, zdá se, že podobným způsobem byly "vylepšení" i další nebezpeční predátoři.
 
Za režií filmu stojí Brad Peyton a na scénáři se podíleli Ryan Engle, Carlton Cuse či Ryan Condal. V hlavní roli se divákům představí Dwayne "The Rock" Johnson a ve vedlejších rolích uvidíme herce jako Malin Akerman, Jeffrey Dean Morgan, Jake Lacy, Joe Manganiello, P.J. Byrne, Marley Shelton, Breanne Hill, Jack Quaid a Matt Gerald. Premiéra je stanovena na 20. dubna 2018. Co říkáte na první trailer?

Domů
Sdílet
Diskuse