Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. listopadu 2017 18:15
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Teprve 20letý youtuber si pořídil luxusní vilu za 7 milionů dolarů. Tvorba videí na internetu očividně vynáší

ZAJÍMAVOSTI MEXIKO
Uložit Uložené

Jake Paul se pochlubil novým hnízdečkem.

Zapomeň na to, že se mladí lidé budou vzdělávat a pracovat na sobě, když místo toho mohou natočit pár videí, pověsit je na YouTube a pak se postupem času topit v penězích. Pokud jsi v poslední době zabloudil i do hlubin YouTube, určitě jsi zachytil jméno Jake Paul, který pravidelně vyvolává kontroverzní skandály a všechno si to užívá. Paul si v létě prošel komplikovaným obdobím, protože pravidelně obtěžoval své sousedy, což vyústilo až v obvinění, že se ho na oplátku snaží zabít. Problémy se sousedy dlouho neutichaly, a tak je logickým vyústěním, že si Jake Paul raději opatřil novou nemovitost. Ani zdaleka na ní nešetřil, protože z pronájmu směřuje rovně do vlastní vily, za kterou měl zaplatit zhruba 6,9 milionu dolarů, přičemž dostal ještě téměř půlmilionovou slevu z originální ceny.

Nová milionová nemovitost byla postavena v roce 1990 a vyznačuje se zejména svým charakteristickým stylem, protože její stropy jsou mimořádně vysoké a nešetřilo se ani na velikosti pokojů. Přestože nemovitost byla původně zamýšlena jako rodinné hnízdečko, Paul už stihl prozradit, že si do ní nastěhuje své kamarády a blízké z Team 10, což je jeho vlastní společnost nabízející tvůrcům profesionální management. Ve vile nebude mít problém bydlet klidně i 10 lidí, protože jen v kuchyni bys našel 4 trouby a nechybí vychytávky jako sauny, domácí kino, aromatické kúry či obrovské šatníky. Novým sousedům sice nezávidíme, ale příbytky bychom si s Jakem klidně vyměnili.

Domů
Sdílet
Diskuse