Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. listopadu 2017 11:53
Čas čtení 0:00
Radka T.

Modelka zažila na show Victoria's Secret hrozivý pád. S trapasem si poradila brilantním způsobem

MÓDA
Uložit Uložené

Modelka svůj pád zvládla s úsměvem na tváři.

Velkolepá show značky Victoria's Secret, která je pastvou nejen pro mužské, ale i ženské oči, se konala letos v čínském Šanghaji. Na nejočekávanější prohlídce roku se předvedly ty nejkrásnější a nejsmyslnější modelky a všichni přítomní na nich mohli nechat oči. Místy skoro ani nedýchali, a to zejména tehdy, když jeden z andílků nešťastně spadl přímo na molu.

Kombinaci vysokých podpatků a tíhy svého kostýmu nezvládla modelka Ming Xi. Přímo během velkolepé přehlídky si tak okusila sílu zemské přitažlivosti. Kráska však svůj pád zvládla s grácií a po molu pokračovala se vztyčenou hlavou i úsměvem na rtech.

Na videu, které koluje internetem, jsou slyšet během modelčina pádu vystrašená výkřiky vylekaného publika. To vzápětí začne čínské modelce tleskat, jakmile se rozhodne zvednout. Na zemi strávila pár vteřin, přičemž jí pomohla elegantně dostat se zpátky na nohy další modelka. Samozřejmě, publikum toto milé gesto náležitě ocenilo.

I tato situace je tak důkazem toho, že i tak dlouho připravovaná a velkolepá přehlídka slavné značky se občas neobejde bez trapasů. Krásné modelky je však dokáží brilantně otočit ve svůj prospěch.

Modelka Ming Xi však není jediná, komu se během prohlídky Victoria's Secret podařil podobný trapas. Svět si ještě dosud pamatuje, jak se do nepříjemné situace dostala topmodelka Karolina Kurkova. Během přehlídky jí totiž odletěla z nohy bota. Ale kráska to zvládla bez nejmenšího zaváhání.

Kluzká podlaha, šíleně vysoké podpatky či křehké boty způsobily komplikace i mnohým dalším modelkám na přehlídkách více či méně známých značek. Prohlédni si, jak se s tím modelky dokázaly poprat.

Domů
Sdílet
Diskuse