Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
28. listopadu 2017 4:55
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

Marvel s Avengers 4 ukončí jednu éru. Vlastní však práva na zhruba 7000 jednotlivých postav a už teď plánuje dalších 20 filmů!

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Milovníci komiksových adaptací, máte se na co těšit.

Marvel sice nedisponuje „zlatými doly“, jakými jsou postavy X-Men či Fantastic Four, ale má v rukávu jiná esa. Věděli jste například o tom, že vlastní práva na přibližně 7000 postav, které může libovolně použít ve svých filmech? Tato skutečnost znamená pro tvůrce prakticky neomezené možnosti. Jak řekl Disney CEO Bob Iger: „Pátráme po zcela odlišných světech – prostorově i časově – od těch, které jsme už navštívili.“ Věříme, že příběhy spojené s několika tisíci postav jim v tvorbě nových světů rozhodně dopomohou.

Marvel s Avengers 4 ukončí jednu éru. Vlastní však práva na zhruba 7000 jednotlivých postav a už teď plánuje dalších 20 filmů!
Zdroj: Disney

Současný prezident Marvelu, Kevin Feige, také prozradil, že už v této době mají po čtvrté části Avengers naplánovaných rovných 20 nových filmů! Podle něj Avengers 4 přinese cosi, co jsme u filmů se superhrdiny ještě nezažili – finále. Feige tvrdí, že po čtvrtém díle Avengers se vytvoří jakýsi mezník, rozdělující čas před a po Avengers 4. Očekávejte tedy určitý „konec“ s několika mrtvými hlavními postavami, ale také nový, svěží začátek.

Tomuto tvrzení na důvěryhodnosti přidává i fakt, že po roce 2019 by měly končit smlouvy Robertu Downeymu Jr. Marku Ruffalovi, Chrisu Hemsworthovi, Scarlett Joahnsson, Jeremymu Rennerovi či Chrisu Evansovi. Není sice vyloučeno, že podepíší jejich prodloužení, ale nemůžeme jim vyčítat, pokud by tak neudělali. Případně, dalo by se očekávat, pokud by jim prodloužení smluv filmaři prostě nenabídli. Přece jen, v „komiksové branži“ fungují už přibližně 10 let a protože Marvel vlastní práva na další tisíce postav, určitě budou mít zájem i o nové hrdiny.

Domů
Sdílet
Diskuse