Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
30. listopadu 2017 22:48
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

V bankomatu našel 30 liber, vrátil je a za pár minut vyhrál 50 000 liber v sázkové kanceláři. Colin je na svou karmu pyšný

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Colin bude na svůj dobrý skutek ještě dlouho vzpomínat.

Pro někoho je karma pouze iluzí a nadpřirozeným výmyslem, zatímco pro velkou skupinu lidí karma představuje důležitou součást života. Nevíme, zda na ni věřil i Colin Banks předtím, než zajel do bankomatu, ale po odchodu si byl určitě její existencí jistější. V bankomatu objevil 30 liber, které tam nechal nepozorný zákazník před ním, a i když by se mu hodily, protože pracuje jako stavbař a zanedlouho je tu zima, čestně je předal zaměstnanci supermarketu, ve kterém se bankomat nacházel.

Namísto přivlastnění se tedy zachoval spravedlivě, což se mu zanedlouho vyplatilo, protože o necelou půlhodinku později šel do sázkové společnosti, aby si zkontroloval výsledky z tiketu, kterému velkou šanci nedával. Vsadil 1,5 libry na příliš odvážnou kombinaci, ale všechny předpovědi mu vyšly a on domů odcházel s pocitem, že si právě přilepšil o téměř 50 000 liber (1,45 milionu korun). Stihl se už vyjádřit, že díky penězům připraví své rodině nejlepší Vánoce, jaké kdy zažili, a dopřál si už i nové auto, přičemž na čestnost a spravedlnost nedá dopustit a zřejmě by ses jeho chováním měl inspirovat i ty, když potřebuješ pomoc štěstěny.


Domů
Sdílet
Diskuse