Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. prosince 2017 16:37
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Svět objevil nové nejkrásnější děvče. Malé Rusce Anastasii je pouhých 6 let, ale na Instagramu ji sleduje už přes 500 tisíc fanoušků

MÓDA
Uložit Uložené

V Rusku rozhodně není nouze o krásné dívky a ženy.

Před lety se nejkrásnější holčičkou na světě stala francouzská modelka Thylane Blondeau, která se objevila i v prestižním módním časopise Vogue, ale momentálně to vypadá tak, že Thylane má svou následovnici. Je jí teprve 6letá ruská holčička Anastasia Knyazev, která se svýma modrýma očima a roztomilou tváří pravidelně okouzluje lidi na Instagramu, o čemž svědčí i počet jejích fanoušků.

Na této sociální síti shromáždila již více než 500 tisíc sledovatelů dávajících pozor na to, aby jim neunikla ani jedna fotka, přičemž Anastasia má za sebou už i pár profesionálních zkušeností. Nedávno se objevila v kampani ruské značky Chobe Kids, ale vybraly si ji i společnosti jako Amoreco, Kisabiano či Mischka Aoki a získala už i agenturu, která ji zastupuje, protože všichni očekávají, že z ní vyroste světová supermodelka. O její profil na Instagramu se stará její matka Anna, takže mladá Anastasia samozřejmě sociální sítě ještě aktivně nevyužívá a i když nemá zcela standardní dětství, mama zajišťuje to, aby ji svět modelingu příliš nevytrhával z reality.

Samozřejmě, jak už to bývá zvykem, na internetu se kromě pozitivních komentářů objevily i ty kritické, které mámu Annu obviňují z toho, že své dítě zbytečně vystavuje stresu a připomínají, že takové mladé dívky by o modelingu ještě ani neměly vědět, natož v něm aktivně působit. Anna s Anastasií si však z kritiky těžkou hlavu nedělají a soustředí se na budoucnost, která momentálně vypadá slibně, protože mladá Ruska je skutečně krásná, a pokud půjde vše dobře, jednoho dne by mohla převzít korunku i po Irině Shayk.

Domů
Sdílet
Diskuse