Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
6. prosince 2017 v 18:32
Čas čtení 0:00
Radka T.

Téma sexuálního obtěžování si vysloužilo vlastní hymnu. Známé ženy v ní parodují kauzu letošního roku

Uložit Uložené

Píseň odkazuje na kauzy sexuálního obtěžování a připomíná, že ženy tento problém řeší odjakživa.

Tento rok se roztrhl pytel s obviněními slavných mužů ze sexuálního obtěžování, přičemž nejvíce v tomto směru utrpěly hvězdy filmového průmyslu. Informace o tom, kdo se ocitl na jakémsi seznamu slavných hříšníků, neutichají. Světlo světa navíc nyní spatřila i hymna, která toto téma paroduje. Za pár dní se stala virálním hitem, viděly ji už čtyři miliony lidí.

Píseň nahrály ženy z televizní show Saturday Night Live. Ve videu odkazují na kauzy sexuálního obtěžování a připomínají, že tento problém řeší ženy odjakživa. A to, čeho svědky jsme byli dosud, je podle nich jen kapkou v moři toho, co ženy zažívají na denním pořádku.

Hymna nese výstižný název Welcome to Hell. Ženy v ní mužům vzkazují, že se ze silných mužů proměnili v běžné predátory. Provokativní písní rozdělily diváky na dva tábory, ale bez ohledu na ty, kteří video nepovažují za zábavné, se postaraly o to, aby téma sexuálního obtěžování tak brzy nezapadlo prachem.

Domů
Sdílet
Diskuse