Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. prosince 2017 14:36
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Americký raper Tyga už brzy vystoupí v pražském Fóru Karlín!

REFRESHER
Uložit Uložené

Do našich končin míří další obrovské jméno.

V posledních dvanácti měsících jsme si pomalu začali zvykat na to, že se do Česka dostává stále více různých velmi atraktivních zahraničních interpretů napříč hudebními žánry, díky čemuž stoupá i naše kulturní povědomí. Zároveň je příjemné sledovat, že lidé opravdu dokáží iniciativu organizátorů ocenit a vystoupení ochotně navštěvují.

Tentokrát tu pro vás máme další speciální událost. Jde o kalifornského rapera Tygu. Ten působí po boku největších hvězd zámoří už několik dlouhých let, během kterých měl možnost spolupracovat s jmény jako Kanye West, Justin Bieber, Drake či Lil Wayne.

Ještě během léta stihl Tyga vydat sólové album s názvem Bitch I'm the Shit 2, kde se opět vystřídalo několik legendárních jmen. Reprezentant aktuálního rapu se představí v pražském Fóru Karlín už 20. 2. 2018 a ty můžeš být u toho, ale očekává se, že kapacita prostoru pravděpodobně podlehne zájmu, a tak doporučujeme obsadit si svůj lístek co nejdříve. Kromě nových věcí bez pochyb zazní i staré známé hity a jak už bývá zvykem, můžeme se těšit se obrovské hudební vystoupení.

Americký raper Tyga už brzy vystoupí v pražském Fóru Karlín!
Domů
Sdílet
Diskuse