Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. prosince 2017 20:01
Čas čtení 0:00
Martin Švirik

O seriálovou adaptaci slavné série The Witcher od Netflixu se postará scénáristka Daredevila a The Defenders

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Zbývá už jen počkat na herecké obsazení.

O seriálové adaptaci knižní série The Witcher od polského autora Andrzeje Sapkowského jsme poprvé slyšeli už v květnu. Od té doby bohužel žádné bližší informace nepřicházely. Tedy až dodnes. Portál Variety totiž přináší novinku, že sérii legendárního lovce příšer bude mít pro Netflix pod palcem producentka a scenáristka Lauren Schmidt Hissrichová. Lauren má už v Netflixu vlastní zkušenosti, kde pracovala také jako scenáristka a producentka pro seriály Daredevil a The Defenders.

Geralta z Rivie může většina znát ze slavné videoherní série. Hlavně co se týče třetího dílu. Ten obdržel obrovské pozitivní reakce a recenze ze strany fanoušků, ale i kritiků. Pro neználky je The Witcher, u nás známý také jako Zaklínač, lovcem příšer trénovaný už od dětství. Spolu se svým bojovým tréninkem ovládá i nadpřirozené schopnosti, které využívá pro boj proti nebezpečným bestiím. Od roku 1993 vyšlo z této série již 8 knih, několik videoher, komiksy, stolní hra a v roce 2002 jsme ho mohli vidět i v podobě polského seriálu.

O seriálovou adaptaci slavné série The Witcher od Netflixu se postará scénáristka Daredevila a The Defenders
Zdroj: CD Projekt Red
Domů
Sdílet
Diskuse