Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. ledna 2018 23:50
Čas čtení 0:00
Matúš Majer

Apple v roce 2018 údajně chystá hned tři nové iPhony. Největší z nich dostane úhlopříčku, o jaké fanoušci ani nesnili

ZAJÍMAVOSTI IPHONE
Uložit Uložené

Dohady se začínají množit teprve dva měsíce po vydání iPhonu X.

Jablečná firma má toho pro rok 2018 připraveného hodně, tvrdí přední technický expert a analytik Ming-Či Kuo z KGISecurities. Jeho prý spolehlivé informace tvrdí, že Apple má na rok 2018 přichystané vydání až třech různých smartphonů.

Tím nejvýznamnějším má být zařízení, kterému se zatím říká iPhone XL. Ten má disponovat OLED displejem s úhlopříčkou až 6,5 palce, ale rozměrově nemá překonat iPhone 7+ či iPhone 8+.

Vše potvrzuje i objednávka OLED displejů, která se začne plnit v druhé polovině roku 2018. Displeje má zajistit firma LG, o zbývající zařízení se bude i nadále starat Samsung. Ming-Či Kuo dále tvrdí, že ani jeden z blížících se tří telefonů nebude disponovat home tlačítkem, vše na úkor systému Face ID.

Podle experta se však brzy dočkáme i levnějších verzí zařízení od Apple, ty však budou mít vlastní LCD displej, který si má Apple vyrábět sám. Prvním představitelem má být právě jeden ze tří blížících se smartphonů v roce 2018, který by měl mít LCD displej s úhlopříčkou 6,1 palce. Nejmenší model má mít zase 5,8palcový OLED displej.

Doporučeno
Vybíjí se ti v zimě iPhone rychleji? Díky těmto tipům vydrží déle nabitý Vybíjí se ti v zimě iPhone rychleji? Díky těmto tipům vydrží déle nabitý 11. prosince 2023 12:00


Domů
Sdílet
Diskuse