Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. ledna 2018 13:44
Čas čtení 0:00
Richard Balog

Pražské nemovitosti bourají stereotypy. Čtyřpokojový byt za 20 milionů korun je toho důkazem

KULTURA
Uložit Uložené

Další z příkladů, že hlavní město Česka nabízí bydlení hodné světových metropolí.

Milujeme Prahu, a to nejen pro její množství kulturních památek, kvalitních restauračních zařízení a nočních podniků, ale také pro široké spektrum nemovitostí určených k prodeji. Dnes se proto po kratší přestávce opět vydáme po stopách známé realitní kanceláře a alespoň virtuálně navštívíme krásný čtyřpokojový byt.

Prostorné hnízdečko s výměrou činící 133 metrů čtverečních se nachází v Novém Městě, což značí výbornou dostupnost do samého centra a to jistě ocení nejeden zájemce. Navíc, pokud k modernímu vzhledu připočteme dvě obytná podlaží se čtyřmi ložnicemi, tak přemýšlet zřejmě začnete i vy. Stopku vám ale s největší pravděpodobností vystaví cenovka daného bydlení, která se zastavila na těžko představitelné cifře 19 420 000 Kč.

Tak či onak, jde o vskutku nadstandardní projekt na Jungmannově ulici, jehož dokončení je naplánováno na letošní jaro, a tak máte chvilku času na šetření. Zatím si budeme muset vystačit s detailními vizualizacemi v galerii. Pro více informací klikejte sem.

„Mezonetový prostorný a klimatizovaný byt s pavlačí vznikající v 7. a 8. podlaží činžovního domu s výtahem v samém centru Prahy. Byt vzniká podle konceptu, který vybírá to nejlepší z italského designu.“

Více podobných nemovitostí najdete na stránce realitní kanceláře Svoboda & Williams.

Domů
Sdílet
Diskuse