Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
28. ledna 2018 17:46
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Po dlouhém čekání představuje Rytmus svou verzi skladby Rockstar a přidává i doprovodný videoklip

HUDBA
Uložit Uložené

Ještě v minulém roce jsme se prostřednictvím Instagramu dozvěděli, že Rytmus pracuje na remixu k bangru Rockstar a dnes tu máme výsledek.

Každý, kdo pozorně sleduje Rytmuse na sociálních sítích, již velmi dobře ví, že před několika týdny nahrával svou verzi skladby Rockstar, přičemž do původní hudby přidal svůj slovenský text. Ještě předtím, než se ji vůbec chystal vydat, se ho pokusila předběhnout Aless, která však bude tohoto kroku litovat ještě velmi dlouho. Člen Kontrafaktu se prostřednictvím Instagramu vyjádřil, že ho kvůli tomu přešla chuť remix vydat, ale v anketě se fanoušci skoro jednohlasně shodli na vydání a vše dobře dopadlo.

Dnes vám tedy představujeme suverénně nejvydařenější slovenskou verzi, přičemž zároveň pevně věříme, že se nedočkáme komentářů týkajících se ukradeného beatu, jako například v případě Started from the bottom. Rytmus si dal záležet na lyrickém zpracování a dočkali jsme se i jednoduchého klipu z dílny MRouse Media. Už vás nebudeme zbytečně déle natahovat a přejděme k samotnému výsledku.

Domů
Sdílet
Diskuse