Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
29. ledna 2018 17:15
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Britského miliardáře okradli o 100 milionů eur, protože si nechal klíče od sejfu v Lamborghini. Tvrdí, že se stal obětí největší loupeže

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Skrývat klíče od sejfu v Lamborghini nezní jako dobrý nápad.

O britském miliardáři Jamesi Stuntovi jsi dosud možná ještě nikdy neslyšel, avšak James krátce před Vánocemi zažil chvíle jako z hororového filmu. Obchodník a úspěšný investor vlastní majetek v hodnotě přibližně 4 miliard eur, a i když si na nedostatek financí stěžovat rozhodně nemůže, kvůli svému rozhodnutí nechat si klíč od sejfu v hříšně drahém Lamborghini bude ještě delší dobu smutný.


V polovině prosince se do jeho luxusní nemovitosti v londýnské čtvrti Belgravia vloupali neznámí pachatelé a pomocí klíče ukrytého v Lamborghini otevřeli sejf, ze kterého odcizili cennosti jako peníze či šperky. Možná přemýšlíš, kolik mohly mít odcizené cennosti hodnotu, avšak zřejmě bys nečekal, že James vyšel na veřejnost s částkou více než 100 milionů eur. Britský miliardář skutečně v sejfu ve vlastním domě ukrýval předměty za 100 milionů eur, které mu byly všechny ukradeny, a tak může momentálně plakat nad rozlitým mlékem, protože se na veřejnosti povídá, že James ani nebyl správně pojištěn.

Znamenalo by to, že mu pojišťovna neproplatí ani zlomek hodnoty ukradených předmětů a jeho majetek dostal menší trhlinu. Krádež za více než 100 milionů eur se okamžitě dostala na první místo pomyslného žebříčku největších krádeží v historii Spojeného království a to ještě zdaleka není všechno, protože James zažívá v posledních měsících těžký rozvod s dcerou bývalého šéfa soutěže Formule 1 Petrou Ecclestone.

 

Domů
Sdílet
Diskuse