Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. února 2018 16:26
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Nizozemský učitel matematiky rozpaluje srdce svých studentek. Má rád obleky a své kariéře je plně odevzdaný

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Robert je sympatický učitel matematiky

I učitelské sbory na mnoha českých školách občas připomínají módní průmysl, protože mladí muži i ženy s touhou předat své znalosti další generaci dokáží být mimořádně atraktivní. Dlouho by ti o tom mohly vyprávět zejména studentky z jedné nizozemské školy, kde vyučuje Robert Ligtvoet.

Robert je učitel matematiky, takže neučí právě předmět, který by si všichni studenti okamžitě zamilovali, ale přeci jen se dá i matematika přežít lépe, jestliže u tabule stojí 28letý sympatický chlapík obleku. Nizozemský učitel miluje obleky natolik, že si je obléká i při adrenalinových sportech či výletech po naší planetě, ale zároveň si dává pozor i na svou postavu a udržuje se ve formě prostřednictvím různých sportů.

Není sice známo, do jaké míry je Robert kvalitním učitelem, ale studenti by si na něj pravděpodobně začali velmi rychle stěžovat, pokud by jim učivo nedokázal vysvětlit na dostatečné úrovni. Kdoví, zda se podobný učitel nebo učitelka vyskytuje i v Česku.

Domů
Sdílet
Diskuse